Nadine Witting
Nadine Witting

Cursus positief opvoeden met Nadine Witting op 28 november

Algemeen

Mijn naam is Nadine Witting en ik geef op 28 november de cursus ‘Positief opvoeden’ bij de Volksuniversiteit. Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen bedrijf.

HENGELO - Al meerdere jaren werk ik als coach met kinderen en ouders die meer willen weten over het gedrag van kinderen. Het werken met kinderen, ouders en pedagogische professionals vind ik geweldig! Door het geven van extra inzichten, handvatten en een luisterend oor, kunnen zij stappen zetten die nodig zijn om evenwichtig in het leven te staan. 


Als moeder van drie (jonge) kinderen, weet ik als geen ander hoe zwaar het kan zijn om alle ballen in de lucht te houden. Gelukkig kwam ik erachter hoe ik in evenwicht kon zijn. Goed voor mijn kinderen en partner én goed voor mijzelf. Het was namelijk de stap naar zelfontwikkeling die ik zette. Na mijn pedagogische opleidingen en ervaringen wilde ik het ook vooral goed doen voor mijzelf. Nu is in mijn dagelijks leven het woord zelfontwikkeling niet meer weg te denken! En met dit uitgangspunt is mijn bedrijf ontstaan. Daarbij kijk ik naar de mogelijkheden die er voor jou zijn, om het beste uit je kind en jezelf te halen!


‘Positief opvoeden’ is een praktische training voor ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd. Tijdens deze cursus geef ik ouders handvatten en tips die inzicht geven in het gedrag van kinderen in de leeftijd van 4 tot +- 12 jaar oud. We kijken naar het gedrag van kinderen in verschillende leeftijden, het gedrag van ouders en de onderlinge communicatie.


Nadine Witting


Kijk voor een actueel overzicht van de cursussen en workshops op: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Volksuniversiteit Hengelo

Pen
!
Afbeelding
Bestrijd de winterdip deze maanden 10 uur geleden
Afbeelding
Cursus en kookworkshop over Ayurveda met Miriam Alberts 10 uur geleden
Afbeelding
Grote Kerstkaartenactie brengt contact 30 nov, 13:11
Afbeelding
Twee Proms-concerten januari 2023 30 nov, 13:10
Afbeelding
Roland Kaiser komt zingen in Gronau 29 nov, 09:36
Afbeelding
Op de bres voor eenzame ouderen 29 nov, 09:34
Afbeelding
Meer dan alleen een caissière 25 nov, 16:16
Afbeelding
Graafwerk voor IVN kan beginnen 25 nov, 16:15