<p>Nicole Tanke bij Brok Interieur met Gold SIlence in beeld</p>

Nicole Tanke bij Brok Interieur met Gold SIlence in beeld

(Foto: )

Abstracte fotokunstveiling Gold Silence en expositie bij Brok Interieur Hengelo

Nog drie weken laat Nicole Tanke, maker van abstracte fotokunstwerken van Lines Are Everywhere, haar abstracte fotokunstwerken zien bij Brok Interieur, designwinkel in de binnenstad van Hengelo. Daarna volgt er een expoplek buiten Twente.

Hengelo - Ze laat je je eigen keuze in vrijheid zien en daartoe nodigt zij een ieder uit om door haar ogen mee te kijken naar het veelzijdige lijnenspel van bijzondere locaties maar ook de alledaagse elementen buiten op straat, waar men vaak in deze huidige hectische samenleving aan voorbij loopt. Het observeren van architectuurontwerpen in het straatbeeld brengt haar tot het maken van abstracte fotokunstwerken, vooral met lijnen en patronen, de lijnen van stilte. De combinatie van architectuur en kunst inspireert Nicole.

Kunstveiling kunstwerk

Gold Silence is een groot foto kunstwerk, afgedrukt op luxe aluminium met een glans finish. Het werk is van afkomstig uit de serie LINES OF SILENCE en bieft een repetitie van gouden cirkels, lijnen en vormen aan. Het 1.50 m x 1.00 m grote kunstwerk heeft een curatorwaarde van 1495 euro. Iedere geinteresseerde consument of bedrijf heeft de mogelijkheid om tot a.s. vrijdagavond 18 september 19.00 uur te bieden via een persoonlijk bericht via info@linesareeverywhere.com. Eindtijd veiling en bekendmaking a.s. vrijdag 18 sept 19.00 uur.

Heb je vragen over dit kunstwerk of wil je dit werk vrijblijvend zien in jouw gewenste ruimte, stuur mij dan een bericht en een foto van je ruimte ter inzage. Meer informatie is te vinden via www.linesareeverywhere.com/linesofsilence/.

De expositie is verdeeld over 3 verdiepingen en is nog 3 weken tot 13 oktober 2020 vrij toegankelijk zien in de binnenstad van Hengelo. Wees welkom!

Adres Brok Interieur: Drienerstraat 47 7551 HL Hengelo

Meer werk van Nicole is te vinden op www.linesareeverywhere.com/abstractattracts/ en op Instagram via instagram 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding