<p>De enthousiaste leden van Vitadees. (Foto: PR)</p>

De enthousiaste leden van Vitadees. (Foto: PR)

VitaDees viert succes

Hengelo - Zes jaar geleden kreeg de wens van Desiree Lindermann vorm: ze opende haar studio VitaDees. VitaDees is een vitaliteit centrum in Hengelo waar beweging en bewustwording voorop staan met als doel dat je steeds meer positieve energie gaat ervaren en dat jij je als mens steeds beter gaat voelen. 

Dit is natuurlijk iets wat we allemaal graag willen, iedereen wil zich goed voelen. En niet alleen als je jong bent, maar juist bij het ouder worden wil je graag je kracht, souplesse en gezondheid behouden. Daar werken we aan in onze lessen: we doen oefeningen die heilzaam zijn voor je lichaam maar ook voor je geest. Je komt steeds meer in jouw natuurlijke balans.

“Het is echt een heel mooi concept”, verteld Desiree. “VitaDees bestaat nu 6 jaar en dit succes hebben we dinsdag 15 september gevierd met onze VitaLoop, een pittige wandeling in de natuur van Hengelo-Zuid. De leden verheugen zich elk jaar weer op deze happening. De onderlinge contacten, de mooie gesprekken, het sportieve en gezellige samen zijn...het is een belangrijk onderdeel van VitaDees. ‘Je wordt er een leuker mens van’, zei één van de leden. En zo is het ook.

Met dank aan: SHO, scheidsrechtersvereniging Hengelo en Omstreken, voor alle hulp en gastvrijheid!

VitaDees, Jasmijnstaat 6, Hengelo   www.vitadees.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding