Eyelove Brillen Hengelo
Eyelove Brillen Hengelo (Foto: Richard Timmers)

Optiekketen Eyelove heropent winkel in Hengelo

Toe aan een nieuwe bril? De trendy brillen van Eyelove zijn binnenkort ook weer in Hengelo-Centrum verkrijgbaar. Zaterdag 26 september opent ondernemer Richard Timmers (voorheen Miries Kado) een eigen Eyelove-winkel aan de Thiemsbrug 49.

Hengelo - Anders dan andere optiekketens verkoopt prijsvechter Eyelove kwaliteitsbrillen tegen vaste lage prijzen. Met een sterk wisselend assortiment verovert de keten in hoog tempo de brillenmarkt.

Het brillenbedrijf heeft een revolutie teweeg gebracht. Zo biedt Eyelove brillen aan voor vaste lage prijzen zonder verrassingen aan de kassa. Een complete bril op sterkte voor veraf óf dichtbij kost bij Eyelove €49, een multifocale bril met leesgedeelte €99 en een multi-plus bril met een extra breed leesgedeelte €149. Klanten kunnen bij Eyelove zonder afspraak terecht voor een gratis oogmeting die wordt gedaan met behulp van geavanceerde automatische oogmeetapparatuur. Eyelove houdt zich hierbij aan alle richtlijnen van het RIVM en heeft haar werkwijze op 1,5 meter aangepast. Klanten kunnen zo veilig en vertrouwd een bril aanschaffen. Bovendien kunnen klanten met een aanvullende zorgverzekering in veel gevallen het aankoopbedrag van hun Eyelove-bril terugkrijgen van de zorgverzekeraar.

Eyelove-directeur Paul Berkelmans: “Wij zijn zeer verheugd met ons nieuwe verkooppunt, van waaruit we klanten uit Hengelo en omgeving nu nog beter van dienst kunnen zijn. In de winkel van Richard Timmers aan de Thiemsbrug 49 hebben klanten de keuze uit 450 trendy monturen, die allemaal voor een vaste prijs als bril op iedere sterkte en als zonnebril met bruin, groen of grijs zonneglas te verkrijgen zijn, inclusief gratis oogmeting.”

Met het nieuwe verkooppunt in Hengelo telt Eyelove inmiddels ruim 165 verkooppunten in Nederland en België.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden