Boer'n Trots kaas DSVD 1 handbalsters
Boer'n Trots kaas DSVD 1 handbalsters (Foto: DSVD)

Seizoen start voor handbalsters van DSVD met Boer’n Trots als hoofdsponsor!

Dit jaar heeft Corona voor een hele lange ‘zomerstop’ gezorgd en hebben alle handbalfans nog langer moeten wachten. Gelukkig is de eerste wedstrijd in zicht en maakt de selectie van D.S.V.D. zich, samen met sponsor Boer’n Trots kaas & Landgoed Kaamps, op voor een nieuw seizoen.

Na een abrupt einde van het afgelopen seizoen kunnen de dames uit de selectie niet wachten om weer te starten met het spelen van wedstrijden. Op 13 september a.s. zal het Boer’n Trots kaas D.S.V.D. 1 team het opnemen tegen H.V. Borhave in de sporthal van Borne.

Dat de dames uitkijken naar het komende seizoen spreekt natuurlijk voor zich. Volgens speelster Anouk Markink is iedereen blij dat ze eindelijk weer mogen beginnen en kijken ze er naar uit om weer lekker met z’n allen te mogen spelen! Het team heeft zich voor komend seizoen mogen versterken met Ugne Slavenaite, de speelster uit Litouwen kwam over uit het tweede damesteam van H.V. Borhave. Daarnaast zal Sanne Haarbrink, na een jaar gestopt te zijn, weer het doel verdedigen. Voorlopig komt ze door een blessure nog even niet in actie. Ciska van Vessem is ook nieuw als keepster, zij komt over van H.V. Lettele. Jisse Hof is vanuit het tweede damesteam geselecteerd voor de selectie van dames 1.

Met een sponsor als Boer’n Trots kaas & Landgoed Kaamps kunnen de dames natuurlijk niet anders dan het seizoen samen openen in de brasserie op Landgoed Kaamps. Onder het genot van een heerlijke lunch, kwamen ze afgelopen zondag bijeen om even stil te staan bij een bewogen tijd en zijn ze vol goede moet om elkaar klaar te stomen voor een nieuwe seizoen!

Voor de wedstrijd van 13 september om 13.00 uur zijn de kaarten helaas al uitverkocht. Mocht je toch graag willen meekijken, dan kan dit via een livestream.
De livestream zal gedeeld worden op de Facebookpagina van H.V. Borhave.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding