Foto: PR

Ondernemers ontmoeten elkaar ‘echt’ tijdens Ondernemerscafé Reuring

Op het terras van de idyllisch gelegen Wijngaard Hof van Twente spraken ruim 25 ondernemers elkaar op dinsdag 8 september vaak weer voor het eerst ‘in het echt’. Aanleiding was Ondernemerscafé Reuring van HofMarketing met dit keer het thema Thuiswerken is Topsport.

Hof van Twente - Evelien Meijer, directeur HofMarketing vat de avond samen: “In deze tijd lopen werk en privé nog meer door elkaar dan anders en dat geeft de nodige uitdagingen. Vanavond hebben ondernemers daar op gepaste afstand de nodige handvatten voor opgedaan. Op die manier waarde kunnen toevoegen vanuit HofMarketing, daar word ik erg blij van en is een reden van ons bestaan!”

Topsport en wonen op je werkplek

De 23-jarige Markelose topjudoka Hilde Jager sprak als hoofdspreker samen met haar manager Aschwin Krüders over topsport, discipline, focus en de invloed van een grote verandering als Corona op de voorbereiding van grote toernooien. Wijnboerin Ilse Visscher vertelde gepassioneerd over haar bedrijf en de voor- en nadelen van met je gezin wonen op je werkplek. Naast dat het erg fijn was om elkaar (op gepaste afstand) te ontmoeten, was het volgens verschillende ondernemers uit heel Hof van Twente een erg geslaagde, leerzame en praktische avond.

Aan de slag

Na de gezamenlijke start ging de groep uiteen in drie praktische workshops verzorgd door Liane van Dijkhuizen van Smart Organized, Matthieu Beunders van Progress to Go en Dick Vrijman van EHBPO. Tijdens de borrel tussen de wijnranken verzorgde Marianne de Jong van Masari-Bentelo ook nog heerlijke stoelmassages. “HofMarketing vervult met deze ondernemersavonden wensen en behoefte in van ons als ondernemers. Dit was een leerzame, gezellige en met praktisch gevulde avond Reuring. Op naar de volgende”, aldus gastvrouw Ilse Visscher van Wijngaard Hof van Twente.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden