Afbeelding

Met PME Legend klaar voor de winter

Algemeen

Heb jij al alles in jouw kledingkast hangen voor deze herfst en winter? Heb je genoeg warme truien in de kast voor een koude winter of kun je nog wel wat aanvulling gebruiken? PME Legend heeft weer een nieuwe collectie voor het komende seizoen voor je klaarliggen. Eén blik op de collectie maakt dat je er wel ruimte voor vrijmaakt in je kast.

De collecties van het Nederlandse merk PME Legend hebben altijd een stoere en casual uitstraling en worden door velen geassocieerd met Amerikaanse vrachtpiloten van vroeger. Ook de nieuwste collectie van PME Legend. In deze collectie zien we de kleuren van de herfst terug: oker, oranje, donkerrood en bruin. Niet alleen de kleuren geven warmte nu de zon ons minder verwarmt, ook de warme (gebreide) truien, vesten en dikke jassen van PME Legend. Wie overigens geen liefhebber is van de herfsttinten, moet zeker ook een kijkje nemen bij de items van PME Legend in de webshop van Sans-online, want alle kleuren zijn vertegenwoordigd.

Sans heeft natuurlijk meer dan alleen de truien en vesten van PME Legend. Ze hebben alles voor een compleet nieuwe outfit. Van mutsen en sjaals tot sokken en schoenen en alles er tussenin, kortom alles om je van top tot teen te kleden. De jeans van PME Legend vind je zeker ook bij Sans-online in verschillende wassingen en diverse pasvormen. Groot voordeel van jeans is dat ze te combineren zijn met overhemden, T-shirts en truien. 

Tijd om in actie te komen, bestel de nieuwe collectie bij Sans-online. Door de snelle bezorging heb je misschien morgen al je nieuwe outfit in huis. Zit je er deze winter weer warmpjes bij.

!
Afbeelding
Bestrijd de winterdip deze maanden 10 uur geleden
Afbeelding
Cursus en kookworkshop over Ayurveda met Miriam Alberts 10 uur geleden
Afbeelding
Grote Kerstkaartenactie brengt contact 30 nov, 13:11
Afbeelding
Twee Proms-concerten januari 2023 30 nov, 13:10
Afbeelding
Roland Kaiser komt zingen in Gronau 29 nov, 09:36
Afbeelding
Op de bres voor eenzame ouderen 29 nov, 09:34
Afbeelding
Meer dan alleen een caissière 25 nov, 16:16
Afbeelding
Graafwerk voor IVN kan beginnen 25 nov, 16:15