Foto: PR

Christiane Middendorf exposeert acryl op doek in De Pook

Tot het eind van dit jaar gaat de Deldenerstraat op de schop, voor ons een aanleiding om tot het einde van de wegwerkzaamheden elke maand een “Op de Schop Expo” te organiseren bestaande uit een selectie aangekocht werk van een kunstenaar die bij ons heeft geëxposeerd, na de 3e “Op de Schop Expo” met werk van Rob Weddepohl, is het nu de beurt aan de Duitse kunstenares Christiane Middendorf.

Hengelo - Christiane Middendorf schildert met een expressionistisch penseelwerk en leeft zich uit in haar motieven, ze zet de kleuren op een manier die evenzeer door haar emoties als door haar hoofd wordt beheerst. Elk van deze kleurgebaren is een persoonlijke ervaring. In haar stijl mengt ze naar believen representatieve en abstracte elementen.

Ze hecht veel belang aan haar kleurencomposities, de helderheid, intensiteit en levendigheid van de kleuren is in veel van haar schilderijen terug te vinden. Het ervaren en voelen van de kleuren met alles wat ze uitdrukken moet voor iedere kijker een onafhankelijke ervaring zijn.

De expositie duurt van 13 september tot en met 11 oktober.

Galerie & Kunstuitleen de Pook
Galeriehouders: Wies Hendriks & Godfried van Oostrom
Deldenerstraat 77 – 7551 AC Hengelo
Tel. +31(0)74-2919759 b.g.g. +31(0)6-45730689

Openingstijden: do vr za zo 13:00 - 18:00

info@depook.nl - www.depook.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden