Amateurkunstenaars tonen werk in Hengelose binnenstad

Amateurkunstenaars tonen werk in Hengelose binnenstad

Hengelo - Het Platform Beeldend Amateurkunstenaars Hengelo organiseert van 1 t/m 30 september voor het vierde achtereenvolgende jaar Raamkunst 2020.

Dankzij de medewerking van winkeliers in de Hengelose binnenstad,  valt er weer kunst te ontdekken. Soms een beetje weggestopt….wachtend om ontdekt te worden. Vaker in alle glorie te bewonderen in de etalages van de bijna 50 ondernemers.

Het aanbod aan kunstwerken is breed: van schilderijen (abstract en realistisch), tekeningen, glas“fusing”, keramiek, beeldhouwwerk, beschilderde paspoppen tot kantkloswerk.

Voor een goed overzicht van alle werken die tentoongesteld worden, liggen er voor het (winkelend)publiek bij de deelnemende winkels flyers. Door middel van een route-aanduiding is daarin te zien welke kunstenaar bij welke winkel exposeert.

De organisatoren van het evenement alsmede de Hengelose ondernemers zijn blij dat het evenement in september door kan gaan en veel publiek zal trekken. Met name omdat eerder dit jaar Kunstmarkt Hasselo en Kunstmarkt Tuindorp hun activiteiten als gevolg van het Coronavirus moesten staken.

Meer informatie over het evenement is te vinden op de website www.RaamkunstHengelo.nl of op de Facebookpagina Platform Beeldend Amateurkunstenaars Hengelo.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden