Back to school met Twents

Hengelo - Begin het nieuwe schooljaar goed met Twents: Aantrekkelijke korting voor (ouders/verzorgers van) scholieren op jaarabonnement voor bus en trein

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Waar veel scholieren voor de zomervakantie nog thuis zaten als gevolg van corona, mogen zij nu weer naar school. En daar dragen wij als vervoerder graag ons steentje aan bij! Om het nieuwe schooljaar goed af te trappen, introduceren wij een tijdelijke actie met 25% korting op het Altijd Vrij Twente Bus Jaar (jeugd) abonnement en het Altijd Vrij Twente Trein & Bus Jaar (jeugd) abonnement. De actie is geldig voor jongeren t/m 18 jaar en duurt t/m 31 oktober 2020. 

Flinke korting

Vanaf juni is er weer meer ruimte beschikbaar in het OV. Daar zijn we als vervoerder erg blij mee. Nu het nieuwe schooljaar begint, komen wij jongeren die weer met onze bussen en treinen reizen en hun ouders/verzorgers dan ook graag tegemoet. Met het Altijd Vrij Twente Bus Jaarabonnement reizen jongeren met Twents nu voor € 999,- in plaats van € 1.340,-. Dat betekent een korting van € 341,-! Reis je naast de bussen van Twents ook met onze treinen op traject Zutphen-Hengelo-Oldenzaal, dan betaal je voor het Altijd Vrij Twente Trein & Bus Jaarabonnement nu slechts € 1.297,- per jaar (i.p.v. € 1.730,-). Dat maakt het reizen met een jaarabonnement een stuk voordeliger ten opzichte van een los maandabonnement (€ 83,25 i.p.v. € 134,- per maand). Meer informatie over deze actie vind je op www.twents.nl/acties.

Reizen met het OV mag weer

Sinds 1 juli mogen alle zitplaatsen in het OV weer gebruikt worden. Je kan onze bussen en treinen dus ook weer gebruiken voor school en werk of om er lekker een dagje op uit te gaan. Wij zijn blij dat we weer meer reizigers welkom mogen heten in onze voertuigen. In Twente willen we (ouders/verzorgers van) scholieren die een jaar lang trouw met ons reizen tegemoet komen. Hiermee hopen we jongeren die zijn aangewezen op het OV in Twente makkelijker naar hun school, sportclub of andere bestemming te vervoeren.

Maatregelen

Hoewel de scholen weer open gaan, kan het zijn de manier van lesgeven en het lesrooster aangepast is. Met diverse scholen hebben wij contact gehad over de aangepaste lesroosters en het afstemmen van onze dienstregeling hierop. Dit alles ten behoeve van het beter spreiden van het aantal scholieren in onze bussen. Om het OV samen verstandig te gebruiken geldt voor reizigers van 13 jaar of ouder, dus ook voor scholieren, een mondkapjesplicht. Ook vragen wij reizigers elkaar de ruimte te geven op de halte, in het voertuig en bij het in- en uitstappen.

Andere abonnementen

Naast scholierenabonnementen zijn er meerdere abonnementen die mogelijk passen bij het (veranderende) reisgedrag van onze reizigers. Maak je gebruik van het OV in Twente en wil je weten welk abonnement het beste bij jou past? Kijk dan op www.twents.nl/abonnementsadvies.

Twents is een service van Keolis Nederland. Keolis Nederland verzorgt met ruim 2300 medewerkers openbaar vervoer in Almere, Gelderland, Overijssel en Utrecht en op de treintrajecten Zwolle-Enschede, Zwolle-Kampen en Zutphen-Hengelo-Oldenzaal. Met 700 bussen en 25 treinen vervoeren wij jaarlijks 45 miljoen reizigers. Wij werken hierbij vanuit twee intrinsieke waarden; duidelijk en ondernemend. Wij bieden uitstekend openbaar vervoer aan onze reizigers zodat zij veilig en comfortabel van A naar B reizen. Keolis Nederland is een 100% dochteronderneming van de internationaal opererende mobiliteitsonderneming Keolis, die wereldwijd met 63.000 medewerkers openbaar vervoer verzorgt in 16 landen. www.keolis.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding