CoronaMelder spreekuren in Bibliotheek Hengelo

Hengelo - Mensen die hulp nodig hebben bij het installeren van of vragen over de nieuwe Corona-app kunnen in Bibliotheek Hengelo terecht bij het CoronaMelder spreekuur. 

De CoronaMelder is een app die door de overheid wordt gebouwd om bij te dragen aan het bestrijden en beheersen van het coronavirus. De app vormt een aanvulling op het reguliere bron- en contactonderzoek door de GGD door het afgeven van meldingen als gebruikers een verhoogde kans hebben om besmet te zijn. Door middel van de app kunnen meer en sneller potentiële besmettingen worden opgespoord. Hierdoor worden besmettingsketens doorbroken en nieuwe voorkomen. 

De CoronaMelder is vanaf maandag 17 augustus beschikbaar. Als proef eerst in Overijssel en Drenthe. De landelijke invoering van de app is op 1 september. 

CoronaMelder spreekuren 

De CoronaMelder spreekuren zijn op donderdag 20 augustus van 10.00-12.00 uur, vrijdag 21 augustus van 13.30-15.30 uur, maandag 24 augustus van 10.00-12.00 uur en dinsdag 25 augustus van 13.30-15.30 uur. De locatie is het Ontwikkelplein op de 2e etage in Bibliotheek Hengelo Stad. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding