Cabaret
Cabaret (Foto: Stock)

Design en media, Cabaret en samen muziek maken bij Oyfo Kunstenschool

Hengelo - De scholen zijn weer begonnen en ook het nieuwe cursusseizoen bij Oyfo Kunstenschool is deze week van start gegaan. Dit seizoen heeft Oyfo het aanbod uitgebreid met paar nieuwe en verfrissende cursussen.

Na zes weken zomervakantie zijn deze week ook de deuren bij Oyfo Kunstenschool weer geopend voor alle cursisten. Met inachtneming van alle Coronamaatregelen zijn de muziek-, dans-, theater- en beeldende kunstlessen weer opgestart. En na de zomer heeft Oyfo er een aantal nieuwe cursussen bij.

StudYo

Voor kinderen en jongeren die nieuwsgierig zijn naar nieuwe media, kunst, design, ontwerpen, maken, schetsen, tekenen, bedenken, presenteren, experimenteren, creatieve content willen maken, youtube, filmen, virtual reality, vloggen en vertellen.Bij StudYo komen verschillende vakgebieden en expertises bij elkaar te laten komen. Allemaal om samen kunst te maken en creativiteit aan te wakkeren.

Cabaret

Voor echte grappenmakers of verhalenvertellers tussen de 9 en 12 jaar heeft Oyfo dit seizoen de cursus Cabaret. Onder begeleiding van een cabaretdocent worden de beginselen van grappenmaken, theatermaken en –spelen en improviseren geleerd. Vanuit daar wordt er gewerkt aan een eigen, unieke voorstelling.

Muzieksamenspel

Dit jaar biedt Oyfo Kunstenschool ook haar eerstejaars muziekleerlingen de mogelijkheid om samen muziek te maken. Naast de gewone muziek, krijgen leerlingen voor of na hun les met een groep van 6 tot 9 leerlingen Muzieksamenspel. Een instrument leren spelen is al leuk, maar samen muziek maken is nog leuker.

Samenwerking Armonia

Daarnaast is Oyfo Kunstenschool ook een samenwerking aangegaan met muziekverenging Armonia. Vanaf 1 september kunnen kinderen in de leeftijd van 7 t/m 9 jaar elke dinsdag van 16.45-17.30 uur bij Armonia bezig zijn met muziek door te zingen, bewegen en luisteren tijdens de lessen van de Muziekwerkplaats.

Meer informatie over deze nieuwe cursussen én natuurlijk het reguliere aanbod van Oyfo Kunstenschool staat op www.oyfokunstenschool.nl Een proefles kan altijd gratis aangevraagd worden om een keer een les uit te proberen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding