Overzicht cultuurpodium houtmaat
Overzicht cultuurpodium houtmaat Foto: Cultuurpodium Houtmaat

Optredens van Spiekers & Right Side

zondag 2 juni 2024 14:30 tot 17:00

Spiekers

Van tijdloze rockklassiekers en moderne hits tot verborgen pareltjes, zal Spiekers je meenemen op een muzikale reis door de jaren heen. Deze band uit Borne en Hengelo heeft een repertoire samengesteld dat gegarandeerd een glimlach op je gezicht tovert en je uitnodigt om mee te zingen en te dansen. 

Verwacht een meeslepende performance van Jan Lohuis’ krachtige vocals, ondersteund door de virtuoze gitaarpartijen van Koen de Vries en Clint Koornstra, terwijl Celeste de Groot op toetsen en backing vocals zorgt voor een extra dosis flair. Met Herman Krab op bas en Ruben Schiphorst op drums, staat Spiekers garant voor een muzikale ervaring die je niet snel zult vergeten.” 

Right Side

Wij zijn RIGHTSIDE 

Wij zijn wat ouder en wat jonger 

Wij zijn kort bij elkaar 

Wij zijn Tatjana en Marc en Gert en Hugo en Jeroen 

Wij spelen stevige en melodieuze rock 

Wij coveren bijvoorbeeld Triggerfinger en Anouk en  the Black Crowes 

Wij spelen in cafés, op  festivals en feesten en bij U thuis 

Wij zijn jong en oud 

Wij zijn all right 

Wij zijn RIGHTSIDE