Overzicht cultuurpodium houtmaat
Overzicht cultuurpodium houtmaat Foto: Cultuurpodium Houtmaat

Optredens van Dylan 60 & Kick Some Kinks

zondag 16 juni 2024 14:30 tot 17:00

Dylan 60

In ons nieuwe programma draait het nog steeds om het verhaal achter de songs: wat wilde de singer-songwriter vertellen, wat was het maatschappelijke decor, waarom kwam de song  op het album? Ook nu weer veel verrassende eye-openers. 

Nieuw is het vertrekpunt: een overzicht van alle thema’s waarover de nummers gaan. Het is dus niet vooraf duidelijk welke song van welke artiest achter een gekozen thema schuil gaat. Hierdoor komen de songs meer bij je binnen en winnen aan zeggingskracht. 

Nieuw is ook dat we ons niet beperken tot alleen Bob Dylan, maar ook muzikale pareltjes van andere artiesten aan bod laten komen, zoals Neil Young, Billy Joel, Bruce Springsteen, Don McLean, James Taylor etc.  

Kortom, laat je verrassen! 

60s Dylan & more 

Frans Assink zang, gitaar, mondharmonica 

Bart Eugelink gitaar, klarinetten, low whistle, cajon, trekzak 

Philip Reijns basgitaar  

Kick Some Kinks

De KINKS tribute band KicK some KinKs uit Arnhem brengt je niet alleen terug naar de kleurrijke jaren 60 en 70 met de grote hits (van You Really Got Me tot Lola), maar ook het latere werk uit de jaren 80 en 90 staat op het repertoire. Ook de meer obscure albumtracks komen aan bod.  

Deze band met ervaren muzikanten staat garant voor een boeiende trip down memory lane. 

-Ronald Harleman - lead zang en akoestische gitaar / lead vocals and 

 acoustic guitar 

-Lex van der Beek - lead gitaar en achtergrondzang / lead guitar and 

 backing vocals  

-Dick van Veelen - rhythm gitaar / rhythm guitar 

-Johan Coenen - basgitaar / bass guitar 

-Xander van Veelen - drums en achtergrondzang / drums and backing 

 vocals 

-Sander Goudzwaard - percussie en keyboard / percussion and keyboard