Overzicht cultuurpodium houtmaat
Overzicht cultuurpodium houtmaat Foto: Cultuurpodium Houtmaat

Optredens van Beetroot & Hippie Dream

zondag 19 mei 2024 14:30 tot 17:00

Beetroot

De band, Beetroot, bestaat uit een ervaren zangeres en drie, door de wol geverfde, muzikanten. Het repertoire bestaat uit bekende en minder bekende covers, in een pop/country/southern/blues stijl. Met gitaar, bas, drums en meerstemmig zangwerk worden de nummers, met enthousiasme, ten gehore gebracht. Denk hierbij aan Ilse de Lange, KT-Tunstall en Norah Jones. Maar ook “Gouwe Ouwe” songs van CCR, Johny Cash, The Beatles en Elvis passeren de revue. De band speelt ook stevige nummers van Journey en AC/DC, maar dan wel op de ‘Beetroot’ manier. Melanie, Adri, Tino en Sebastiaan staan garant voor een stukje gepassioneerde muzikaliteit en hopen jou te zien tijdens één van hun Beetroot optredens.

Let it Beet.

Hippie Dream

Hippie Dream bestaat vijf jaar en is een ervaren band die nummers van Neil Young speelt. De band bestaat uit Ronald (zang), Gerda (gitaar/zang), Bert (gitaar/zang), Ben (drums) en Gerrit (basgitaar/zang). Nummers van het eerste titelloze debuutalbum uit 1969 tot recenter werk komen voorbij. Uiteraard worden klassiekers van de albums Everybody knows this is nowhere, Harvest, Zuma, Rust never sleeps en Ragged Glory gespeeld. Maar ook met onbekender werk verrast Hippie Dream. Alles elektrisch en stevig gespeeld met veel enthousiasme. Inmiddels heeft Hippie Dream op vele podia het publiek verrast en is ze blij op 19 mei bij Cultuurpodium Houtmaat in Hengelo te mogen spelen.