Flyer clinic
Flyer clinic Foto: Irene Snijders

Kennismaken met Brisk Walking

donderdag 7 maart 2024 10:00 tot 11:00

Kennismaken met Brisk Walking bij Body Practice

Body Practice biedt trainingen aan op het gebied van sport en voeding.  

Jannet en Irene stimuleren de inwoners van Hengelo om aan hun gezondheid te werken. 

Irene is Brisk Walking trainer en Jannet Raja Yoga docente, daarnaast zijn ze beiden 

BGN Gewichtsconsulent en sportcoach. 

Hengelo - Kom kennismaken met Brisk Walking en geef je op voor de gratis clinic op donderdag 7 maart van 10.00 tot 11.00 uur. 

Wat is Brisk Walking? Brisk Walking is een krachtige manier van lopen. 

Het is een duursport waarbij het uithoudingsvermogen wordt vergroot en de spiergroepen rond heupen, bovenbenen, billen en armen worden verstevigd. 

Brisk Walking is een prima alternatief als je meer uitdaging zoekt tijdens je wandelingen en als hardlopen te belastend is of wordt. Zo moet de voet van een hardloper bij iedere landing drie tot vier keer het lichaamsgewicht opvangen, terwijl dat bij een Brisk Walker niet veel meer is dan één. Hierdoor heb je minder kans op blessures bij knieën, enkels en heupen.

Iedere volwassene, die een uur in een normaal wandeltempo kan lopen, is van harte welkom om onze clinic op 7 maart 2024 te volgen. We verzamelen om 10 uur bij NonStop Running (binnen, inloop vanaf 9.50 uur), Bevrijderslaantje 1 in Hengelo. 

Tijdens deze clinic krijg je een korte instructie over de techniek van Brisk walking en hoe je deze toepast. Benodigdheden; sportschoenen met soepele zolen en draag (sport)kleding met bewegingsvrijheid. Na afloop van de clinic is het mogelijk om een vervolgtraject van 4 trainingen af te nemen. Daar krijg je een leuke waardebon van NonStop Running bij.

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je aan via mail of scan de QR code 

Vragen? app/bel of mail Irene 06-55950229,  info@bodypractice.fit