Marloes Walter-Eulderink
Marloes Walter-Eulderink Foto: @photomomentsbym

Herfstvibes: ontdek de kracht van kleur in 8 weken

zaterdag 30 september 2023 0:00 tot 1:00

Op 30 september start het najaarsprogramma over kleur: Herfstvibes. 8 weken lang dompel je je onder in de wereld van kleur. Je leert over de betekenis van kleur en ervaart wat kleuren met jou persoonlijk doen. Je kunt kleur inzetten als tool bij persoonlijke ontwikkeling. De taal van kleur bewust leren spreken is écht voor iedereen mogelijk. In het najaarsprogramma doe je dat op jouw eigen wijze en op laagdrempelige manier. 

Herfstvibes is afgestemd op de kleuren van dat seizoen. Hoe zou het zijn om de herfst eens bewuster, meer ontspannen en wat langzamer te beleven?

Wat houdt het in:

Je maakt in 8 weken kennis met verschillende kleuren afgestemd op de herfst. Dit doe je thuis, of onderweg, waar en wanneer het je maar uitkomt. Wekelijks ontvang je een mail met de weekkleur en bijpassende opdrachten en verdiepende vragen.  De ene week ga je creatief aan de slag en maakt een collage, de andere week ben je buiten en maak je iets van natuurschatten.

Ik coach en begeleid in de groep (Facebook of Whatsapp) zodat je écht feeling krijgt met de betekenis van kleur. Loop je ergens tegenaan of stel je je vragen liever privé, dan kun je dat ook één op één doen met mij. Je kiest zelf hoeveel tijd je eraan kwijt bent, een uurtje is al fijn!

Kleur maakt zichtbaar, ondertitelt gevoelens en gedachten en is de hele dag al om je heen. 

Je maakt een mooie reis van hoofd naar hart, van buiten naar binnen. En na 8 weken ben je bewuster, verrast, actiever en energieker. Jij hebt de touwtjes (weer) meer in handen.

Deelnemers van de zomereditie zeiden:

“Erg leuk&leerzaam” 

“Ik ben weer geactiveerd”

“Je wordt bewuster”

“Je gaat wat langzamer”

Heb jij zin om mee te doen?

Kosten zijn € 97,- inclusief welkomstpakketje per post en kleurenoverzicht 

Meer informatie vind je op www.coachloes.nl/herfstvibes of via Marloes  op 06 577 83 929.