Herfstmarkt bij de Thaborkerk 23 september lokale producten

zaterdag 23 september 2023 9:30 tot 12:00

Hengelo - Op zaterdag 23 september van 9:30 tot 12:00 uur is er in en rondom de Thaborkerk de jaarlijkse herfstmarkt. De opbrengst gaat zoals ieder jaar naar een goed doel en dit jaar is er gekozen voor Noodfonds Hengelo.

Op de markt worden verschillende producten aangeboden, o.a. grote bolchrysanten (60cm. in diameter), pompoenen, jam en bloemstukjes maar ook koffie, thee en limonade. Bovendien staat ook Voedselaanhuis dit jaar op de markt met lokale producten zoals seizoen groentes (o.a. bieten, wortelen en aardappelen) maar ook nieuwe oogst appels/peren en allerlei droogwaren. Allemaal van Twentse boeren!

(let op, bolchrysanten moeten van te voren besteld worden via de bestellijsten)

Thaborkerk
Gerrit Peuscherstraat 1
7558 BA Hengelo

kris@voedselaanhuis
06 266658951