Band Custard Pie
Band Custard Pie Foto: Custard Pie

Cultuurpodium Houtmaat met optredens van V-Street en Custard Pie

zondag 4 juni 2023 14:30 t/m 17:00

V-street

Komt u verbazen wat er gebeurt als zes Twentse muzikanten op de authentieke toer gaan en muziek oppakken van rock-, country- en popgrootheden zoals The Eagles, Pink Floyd, Fleetwood Mac, R.E.M. en Traveling Wilburys. U zult het zeker niet erg vinden dat af en toe De Dijk, The Scene en Klein Orkest bij de kop worden gepakt!

Custard Pie

Custard pie is vernoemd naar het gelijknamig nummer van Led Zeppelin. Klassieke gitaarrock is het favoriete product van Custard Pie, liefst de net niet bekende nummers van de grote sterren, vaak de nummers met een rafelrandje, niet het gladde productiewerk. Al sinds begin 2000 treedt de formatie in vrijwel dezelfde samenstelling op in Twente en omstreken.  

De huidige samenstelling is: Arthur Gijzen, zang Rob Koomen, gitaar Dion Oudejans, drums Wouter de Waard, bass