Band Urban Crossings
Band Urban Crossings Foto: Urban Crossings

Cultuurpodium Houtmaat met optredens van Urban Crossings en LOFT

zondag 18 juni 2023 14:30 tot 17:00

Urban Crossings

Urban Crossings zorgt voor een mix van stevige rock en blues. Nummers van Golden Earring, Led Zeppelin en Joe Bonamassa staan op het menu, maar ook REM en eigen werk wordt gespeeld. Andries (drums), Sjoerd (bas), Vincent (gitaar) en Suzie (zang) staan te popelen om hun kunsten te laten horen, komt dat zien!

LOFT

LOFT is een 60’s coverband oorspronkelijk bestaande uit Hengelose muzikanten. Erik Schott, bassist en oprichter begon zijn muzikale carrière in de zestiger jaren als zanger van de band The Few. In 2007 pakte hij de draad weer op en begon met LOFT. LOFT timmert al dus jaren aan de weg en heeft begin 2023 een complete gedaantewisseling ondergaan. Met Edwin Courant en Freddy Willems op gitaar, Henk Kooken op toetsen, Bert Leloux op drums en Erik Schott op bas, ligt er een stevig muzikaal fundament, waar Tonnie Riethorst, afgewisseld aangevuld door Freddy Willems en Henk Kooken, hun vocalen op loslaten. Deze muzikanten hebben allemaal hun sporen al lang verdiend in de muziek. Is het niet in Twente, dan wel in Gelderland en daarbuiten. Het repertoire bevat muzikale blokken van pop, rock, country en close harmony. Van de 60’s tot de 90’s, en wat nog meer aan mooie muziek voorbijkomt.

Voor elk wat wils dus, maar bovenal staan ze garant voor fijne, goede, herkenbare muziek.

Voor meer informatie, zie onze website op www.loft-music.nl of onze facebook pagina FansVanLoft