Band Rightside
Band Rightside Foto: Rightside

Cultuurpodium Houtmaat met optredens van Kim & André en Rightside

zondag 11 juni 2023 14:30 tot 17:00

Kim & André

Kim & Andre spelen en zingen samen als duo (semi)-akoestische popnummers. Ze kennen elkaar sinds 2019 van het InTheBand-project in Apeldoorn. Samen spelen ze hedendaagse en oude nummers met een eigen Kim & Andre-twist. Easy listening nummers van bijvoorbeeld Ed Sheeran, Norah Jones, Tracy Chapman en Anouk maar ook up-tempo nummers van George Ezra, Stevie Wonder en Ilse de Lange. Daarnaast zijn Kim & Andre de organisatoren van Gitaarcafe Apeldoorn elke 2e donderdag van de maand. www.gitaarcafeapeldoorn.nl

RIGHTSIDE

Wij zijn RIGHTSIDE Wij zijn wat ouder en wat jonger Wij zijn kort bij elkaar Wij zijn Tatjana en Marc en Gert en Hugo en Jeroen Wij spelen stevige en melodieuze rock Wij coveren bijvoorbeeld Triggerfinger en Anouk en  the Black Crowes Wij spelen in cafés, op  festivals en feesten en bij U thuis Wij zijn jong en oud Wij zijn all right Wij zijn RIGHTSIDE