Band Sticky notes
Band Sticky notes Foto: Sticky notes

Cultuurpodium Houtmaat met optredens van The Buzz en Sticky Notes

zondag 28 mei 2023 14:30 tot 17:00

Sticky Notes

Sticky Notes speelt voornamelijk muziek die vanuit het verleden in het muzikale geheugen is blijven plakken. Denk daarbij aan The Doobie Brothers, Simply Red en Joe Cocker. Mooie herkenbare popsongs, vaak meerstemmig, waarbij je niet stil kunt blijven zitten. Met af en toe een heerlijk luisternummer als rustpunt. Liefhebbers van jaren 70-disco mogen hun “dancing shoes” ook zeker niet vergeten.

The Buzz

In 1967 begonnen met het maken van “beatmuziek”. Zo’n kleine 50 jaar geleden hiermee gestopt maar, in 2007 weer begonnen met het spelen van onze “alternatieve” jaren 60 / 70 nummers van: The Cream, Jeff Beck, The Stones, Yardbirds, Animals, en Thin Lizzy. Verder hebben we enkele nummers aangepast aan onze stijl zodat deze nummers wel te herkennen zijn maar, opgewaardeerd. 

Onze samenstelling is wel iets veranderd maar de drive is nog als vanouds. Ger-Leadzanger,   Benno-Basgitaar,  Jan-Leadgitaar, Frans-Drums, Martin-Rhythmgitaar, Ton-Sologitaar 

Was getekend: the Buzz Oldenzaal.