Programma van het Lentefestival in de Dichtersbuurt
Programma van het Lentefestival in de Dichtersbuurt Foto: Vakantiespelen Dichtersbuurt

Vakantiespelen Dichtersbuurt - Lentefestival!

zaterdag 25 maart 2023 10:00 tot 20:30

Op 25 maart organiseert Vakantiespelen Dichtersbuurt een Lentefestival voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. We vieren de start van de lente met een dag boordevol activiteiten. Alle kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn welkom. I.v.m. de beperkte capaciteit kunnen wij geen extra ouders toelaten op het terrein, tenzij zij graag willen meehelpen als vrijwilliger. 

Aanmelden

Inschrijven kan van maandag 1 t/m woensdag 25 maart via vakantiespelendichtersbuurt.nl/lentefestival

 De inschrijving is pas geldig na betaling. Bij niet op tijd betalen wordt de inschrijving geannuleerd. VOL=VOL!

Kosten

Deelname is € 1,00 per dagdeel per kind.

Tijden (inloop 15 minuten voor aanvang)

Ochtend: 10:00 uur - 12:00 uur

Lunchpauze: 12:00 - 13:00 uur

Middag: 13:00 uur - 15:00 uur

Avond: 18:30 - 20:30 uur

Programma

Ochtend:We beginnen deze ochtend met een lentekrans maken. Daarna gaan we met zijn allen een potje trefbal xxl spelen. Lukt het jou om met je team de blokjes omver te werpen of al je tegenstanders af te gooien?

Middag: In de middag een springkussenfestijn. Op ons veld worden diverse springkussens opgesteld om lekker te komen springen. Daarnaast kun je ook lekker meedansen met de workshop Zumba dansen.

Avond:In de avond doen we een spannend avondspel met breeklichtjes. In twee teams moet je proberen alle lichtjes te vinden voordat je wordt afgeschenen door een felle lamp. Het team met de meeste lichtjes wint! Daarna gaan we ook nog levend stratego doen.

Lunchen?

Kom je lunchen? Neem dan je eigen brood mee. Wij zorgen voor een stuk fruit, iets lekkers en drinken. Tussen 15:00 uur en 18:30 uur houden wij onze pauze, het is dan de bedoeling dat kinderen opgehaald worden om 15:00 uur.