Janske (links), Maks en Sarah (rechts) op het podium
Janske (links), Maks en Sarah (rechts) op het podium Foto: Bas Krabbenbos Fotografie

Meidengroep J3MS in Metropool: bekende hits in een meerstemmig jasje

zaterdag 4 februari 2023 20:30 t/m 1:00

Drie zangeressen op het podium, een knallende band met blazers, bekende pop en R&B hits: het zijn alle ingrediënten die nodig zijn om er een onvergetelijke avond van te maken. De meidengroep J3MS (voorheen: PURE) heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en presenteert vol trots het nieuwe concept in Metropool op 4 februari. 

Wat doe je als je al tien jaar samen zingt in een bandje, maar tijdens de coronatijd even geen optredens hebt? Een nieuw repertoire in elkaar draaien natuurlijk! De Hengelose meiden Janske ter Horst, Maks ten Tusscher en Sarah Bruggink zijn al ruim een jaar bezig met de voorbereidingen van de releaseshow van J3MS. “We hebben voor bekende hits gekozen, zodat mensen mee kunnen zingen en dansen. Maar we steken wel al onze nummers in een J3MS jasje, dus dat betekent lekker veel meerstemmigheid. Alle harmonieën en medleys hebben we zelf in elkaar gezet. Ook al is het veel werk, het is super leuk om te doen!” vertelt Janske . 

Het grote optreden in Metropool is een avondvullend programma waarin J3MS het nieuwe repertoire zal laten horen. De meiden worden ondersteunt door een knallende band, bestaande uit Nick Vosslamber op de toetsen, Vince Breed op gitaar, Sander Koster op bas en Hugo Koetsveld op de drums. “Momenteel zijn we met de volledige band druk bezig met repeteren. Onze releaseshow begint nu echt vorm te krijgen en daar zijn we enorm trots op! Sander en Hugo zijn nieuwe bandleden, maar ze doen het echt super goed. En wat ook leuk is, gedurende ons optreden klimt er ook nog een surprise-act het podium op. Die zullen het publiek helemaal omver blazen,” licht Janske toe. 

DJ Nikos Geerdink zorgt voor de nodige entertainment tijdens de inloop, pauze en na-borrel. Nikos is een van de oprichters van de populaire discofeestjes Rouge in Café de Cactus en Club Vogue. Hij vermaakt de zaal met de beste 80’s disco, 90’s house en verloren hits zodat die voetjes van de vloer komen. Na 00:00 is er een afterparty in Café de Cactus.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.metropool.nl