Afbeelding
Foto: ov-ambassadeur

Inloopspreekuur Openbaar Vervoer

woensdag 6 december 2023 10:00 tot 11:30

Heeft u binnenkort een gezellig dagje weg gepland? 

Ga eens met het openbaar vervoer! 

Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locatie geven OV-ambassadeurs advies en tips aan 55-plussers over het reizen met trein of bus. Zo helpen zij hun leeftijdsgenoten langer zelfstandig te reizen en kan men zelf ervaren dat reizen met het openbaar vervoer niet moeilijk is. Door het te doen, blijkt het allemaal mee te vallen! Een uitje naar familie of een bekende, een bezoek aan het museum of een controle in het ziekenhuis is dan geen probleem meer.  

Datum:          woensdag 6 december 2023 

Tijd:                10.00 - 11.30 uur 

Locatie:         Bibliotheek ZINiN, W. Alexanderstraat 7, Nijverdal

Telefonisch spreekuur 

Wie graag telefonisch antwoord wil, kan bellen met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur. Dagelijks zitten OV-ambassadeurs klaar om OV-vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 70 10.   

   Maandag- t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur    Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur    Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur   

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!      

Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.   

De provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland vinden dat het openbaar vervoer voor iedereen makkelijk en toegankelijk moet zijn. Reizen met het openbaar vervoer biedt veel voordelen, maar is niet voor iedereen vanzelfsprekend. OV-ambassadeurs, vrijwilligers met veel kennis van het OV, bieden hierbij de helpende hand.  

Contactinformatie                                

OV-ambassadeurs                                      

p/a YMCA (uitvoerder project)                         

Peterskampweg 12   

8031 LK Zwolle        tel. 038-454 01 30