Afbeelding
Foto: biodanzametallice

Biodanza in Hengelo, wekelijkse groep voor vrouwen

donderdag 5 januari 2023 19:45 tot donderdag 20 juli 21:30

Biodanza draait om muziek, beweging/dans, contact, ervaren, ontmoetingssituaties en saamhorigheid

Iedere donderdagavond van 19:45 tot ca. 21:30 uur in de kerkzaal van de Remonstrantse kerk in Hengelo, Woltersweg 11. 

Deze groep voor vrouwen is reeds gestart afgelopen oktober, maar je kunt nog gemakkelijk instromen, ook wanneer Biodanza nieuw voor je is. Op dit moment zijn we met 15 vrouwen van verschillende leeftijden. 

Uit je hoofd en in je lijf en verbonden met je hart, dans je op jezelf, met de ander en met elkaar samen. Geen ingewikkelde danspassen, wel vrolijke muziek, ballads en ritmes uit diverse windstreken. Bewegend binnen jouw mogelijkheden vind je vreugde, plezier, vitaliteit, verbinding en ontspanning. Je komt meer in contact met wie jij van nature bent en gaat je eigen mogelijkheden verkennen op het gebied van vitaliteit, genieten, creativiteit, vriendschap en liefde en ervaren dat je onderdeel uitmaakt van een groter geheel. 

Wil jij ook genieten van je beweging ipv presteren, kom dan 3x achter elkaar uitproberen voor 25 euro. 

Het biodanza systeem is bedoeld om wekelijks te komen dansen. Door de opbouw in de avonden, de lessen die op maat worden samengeteld en de ontwikkeling van de groep in de tijd, haal je er het meest uit.

Aanmelden kan via het tabblad Contact op mijn website www.biodanzametalice.com