training Mindfulness
training Mindfulness Foto:

training Mindfulness

woensdag 14 september 2022 19:30 t/m woensdag 9 november 21:30

De training

De training mindfulness duurt 8 weken. Elke week behandelen we een ander thema, zodat je stapsgewijs leert om met de aandacht in het nu te zijn. Als trainer begeleid ik je bij het leren, het ervaren en het ontdekken van je eigen mindful leefstijl.

Voor wie?

Mindfulness is voor iedereen. Het verbetert de kwaliteit van leven. Zo helpt het bij stressklachten, slecht slapen, onrust, gejaagdheid, piekeren, angstklachten en meer. Het is ook een mooie training voor iedereen die wil werken aan persoonlijke ontwikkeling. 

Enkele recensies:

Ellen: “Aanrader!! Training heeft mij bewustwording & rust gegeven. Leven met aandacht in het moment!”

Marlice: “Deze training heeft mij geleerd om in het dagelijkse leven stopmomenten te nemen door oefeningen en meditatie.”

meer informatie: www.mindfulbijelise.nl

Locatie