Tennistoernooi voor koppels van 50 plus.

maandag 29 augustus 2022 18:00 tot zondag 4 september 16:00

De tennisvereniging Hercules houdt voor de zeventiende keer een open tennistoernooi voor 50-plussers.

De naam van het toernooi is EXPERT-LEC 50+ Hercules Open 2022.

Het is een dubbeltoernooi en wordt gehouden van 29 augustus t/m 4 september 2022.

Er wordt gespeeld in de speelsterkte 5 t/m 8. Zo wordt er gespeeld in Herendubbel, Damesdubbel en Mix dubbel. De eerste wedstrijden beginnen om 18.00 uur en de laatste wedstrijden beginnen om 21.00 uur. Wie afvalt hoeft niet meteen naar huis, want na de poulewedstrijden wordt er naast een winnaarsronde ook een verliezersronde gespeeld. Er worden volledige sets gespeeld, zowel in de poulewedstrijden als ook in de winnaars- als de verliezersronde.

Er kunnen echter maximaal 84 koppels deelnemen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per persoon per onderdeel. 

De uiterste inschrijfdatum is 23 augustus 2022.

Inschrijven kan op www.toernooi.nl

Daarnaast houdt Hercules een ééndaagstoernooi Senior Plus Tennis voor recreatieve 50+ tennissers op donderdag 4 augustus 2022. Hiervoor kunt u zich opgeven zonder partner. U wordt ingedeeld met wisselende partners in dubbel- en mixpartijen. Aanvang 9.30 uur. Einde circa 15.30 uur. Opgave en inlichtingen bij Jos Kuiper (jos.kuiper@ziggo.nl) met vermelding van speelsterkte (leeftijd vanaf 50 jaar) is dus voldoende.