“Dieren,bloemen en landschap in aquarel “
“Dieren,bloemen en landschap in aquarel “ Foto:

“Dieren,bloemen en landschap in aquarel “

vrijdag 29 juli 2022 10:00 t/m donderdag 29 september 16:00

Expositie “Dieren, bloemen en landschap in aquarel nu ook te zien in Hengelo.

In woonzorgcentrum Humanitas in Hengelo hangen vanaf 29 juli tot en met 29 september aquarellen uit de nieuwe expositie van Elles Veltkamp.

Deze expositie was eerder te zien in Woonzorgcentrum Het Saalmerink in Haaksbergen. Wegens succes is deze nu ook in Hengelo te zien.

Elles Veltkamp exposeert zowel in Twente als in de Achterhoek. Met tijdelijke exposities maar ook met doorlopende exposities op vaste locaties.
Haar jeugd heeft zij doorgebracht op een boerderij. Opgroeien met en in de natuur was een vanzelfsprekendheid. Haar bewondering voor de natuur deelt zij graag.
Tekenen en schilderen doet ze al sinds haar jeugd. Een aantal jaren geleden is ze lessen gaan volgen.
Aquarelleren spreekt haar op dit moment het meest aan vanwege de zachte kleuren en de impressionistische sfeer. Het spel met water en pigment wordt steeds boeiender. Bij voorkeur maakt zij dierenbenodigdheden landschappen, maar ook stilleven en bloemen zijn favoriete onderwerpen.

Ondertussen is een flinke verzameling werken ontstaan. Daarnaast werkt ze in opdracht. Aquarel, maar ook acryl, krijt en inkt. De opbrengst gaat naar nieuwe lessen.
Mocht u interesse hebben voor een vd werken, neemt u dan contact op met haar. 06-422 65 373
Kijk en geniet.
Elles Veltkamp 

www.evespainting.nl


Locatie