Ervaar de helende eigenschappen van muziek tijdens een muzikale klankreis
Ervaar de helende eigenschappen van muziek tijdens een muzikale klankreis Foto: Christian Nijhof

ERVAAR DE HELENDE EIGENSCHAPPEN VAN MUZIEK EN KLANK

vrijdag 2 december 2022 19:30 t/m 21:30

SCHRIJVER/MUZIKANT CHRISTIAN NIJHOF VERZORGT EEN MUZIKALE KLANKREIS op 2 DECEMBER BIJ GOLDEN TREE ENSCHEDE (try-out)

Een avond met een verhaal en muziek om even uit de dagelijkse sleur te zijn en inspiratie op te doen.

Enschede - Vrijdag 2 december van 19:30 - 20:30 uur komt Christian Nijhof in Golden Tree Enschede zijn verhaal vertellen en muziek maken, als vervolg op zijn “bewustwordingsroman” “Alleen op reis”.

Tijdens deze inspirerende try-out avond wil Christian je meenemen op een muzikale klankreis waarbij met ondersteuning van een verhaal over zijn spirituele zoektocht en muziek, je meer in contact kan komen met je gevoel.

Go with the flow!

Muziek en klanken kun je beschouwen als Universele Instrumenten en een Universele taal, die je dichter bij jezelf kunnen brengen. De unieke trillingen zorgen ervoor dat je uit je hoofd gaat en in contact kan komen met je gevoel. 

Laat je verrassen door zijn verhaal en de zachte helende eigenschappen van muziek en klank tijdens deze muzikale klankreis.

De interactieve avond zal ondersteund worden met visuals en tevens zal hij spelen op een unieke mix aan instrumenten: variërend van onder andere gitaar, handpan en klankschaal. 

De entree voor de try-out is 15,= EURO incl. koffie/thee. De groepsgrootte wordt klein gehouden, meld je dus zo snel mogelijk aan via https://christiannijhof.nl/muzikale-klankreis/.   VOL=VOL