Het boek dat Elsbeth schreef: 'Moederhart vol rouw en liefde'
Het boek dat Elsbeth schreef: 'Moederhart vol rouw en liefde' Foto: Elsbeth Kuysters

Lezing ‘Moederhart vol rouw en liefde’, door Elsbeth Kuysters

zaterdag 17 december 2022 13:30 tot 16:30

De vereniging Ouders Overleden Kind organiseert een lezing door Elsbeth Kuysters in Kulturhus Hasselo te Hengelo. Deze lezing staat open voor leden en introducés. Entree is gratis.

Elsbeth: “Tussen het verlangen en het loslaten heeft mijn kind Sara geleefd. Mijn verlangen om moeder te worden, haar loslaten van het leven, en vervolgens mijn voortleven zonder en met haar. Sara is op 17-jarige leeftijd overleden aan zelfdoding. Echt loslaten doe ik haar niet. Ik hoop dat mijn rouw oneindig mag zijn, zoals ook mijn liefde voor haar dat is. Want rouw en liefde horen bij elkaar.

In deze lezing neem ik je mee in ons persoonlijk verhaal en bespreek ik ook algemene aspecten die bij rouw en zelfdoding aan de orde zijn, vanuit mijn moederrol én als psycholoog. Zodat ouders, hulpverleners en andere betrokkenen er steun, troost en inspiratie uit kunnen halen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.”

De muzikale begeleiding bij de lezing is in handen van Ellen en Dennis. Na de pauze is er gelegenheid tot interactie. 

Je bent welkom in Kulturhus Hasselo, Henri Woodstraat 62, Hengelo, Overijssel. Deuren open om 13.15 uur, aanvang programma 13.30 uur. Je wordt ontvangen met koffie en thee.

Na afloop kan er gezamenlijk nog iets gedronken worden.  Je bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn, aanmelden kan via de website: www.oudersoverledenkind.nl/agenda.