Afbeelding
Foto: OV-ambassadeurs

Inloopspreekuur OV-reisadvies

donderdag 15 december 2022 14:00 tot 15:30

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg! ?  

Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locatie geven OV-ambassadeurs advies en tips aan 55-plussers over het reizen met trein of bus. Zo helpen zij hun leeftijdsgenoten langer zelfstandig te reizen en kan men zelf ervaren dat reizen met het openbaar vervoer niet moeilijk is. Voor sommige mensen is het al even geleden dat ze gebruik gemaakt hebben van het openbaar vervoer.  Door de OV-ambassadeurs te bevragen en door te doen, blijkt het allemaal mee te vallen! Een uitje naar familie of een bekende, een bezoek aan het museum of een controle in het ziekenhuis is dan geen probleem meer.  ? 

Wanneer:      donderdag 15 december 2022                                                                                           Hoe laat:       14.00 – 15.30 uur

Waar:             Kulturhus de Bijenkorf, Marktstraat 23, Borne       ?      


Telefonische spreekuren?

Neemt u liever telefonisch contact op, dan kunt u bellen met een van de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Dagelijks zitten zij klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden.?Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 70 10.?? ? Maandag t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur ? Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur ? Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur?? Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.?? De provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland vinden dat het openbaar vervoer voor iedereen makkelijk en toegankelijk moet zijn.  Reizen met het openbaar vervoer biedt veel voordelen, maar is niet voor iedereen vanzelfsprekend. OV-ambassadeurs, vrijwilligers met veel kennis van het OV, bieden hierbij de helpende hand.  ? 

Contactinformatie??????????????????????????????? 

OV-ambassadeurs????????????????????????????????????? 

p/a YMCA (uitvoerder project)???????????????????????? 

Peterskampweg 12?? 

8031 LK Zwolle???? ?

tel. 038-454 01 30?????