Biodanza Hengelo, vrouwengroep
Biodanza Hengelo, vrouwengroep Foto:

Biodanza Hengelo, vrouwengroep

donderdag 6 oktober 2022 19:45 tot 21:30

Muziek, beweging, saamhorigheid, contact en ervaren

Iedere donderdagavond van 19:45 tot ca. 21:30 uur in de hernieuwde tuinzaal van de Remonstrantse kerk in Hengelo.

Uit je hoofd en in je lijf, dans je op jezelf, met elkaar en de ander. Geen ingewikkelde danspassen, wel vrolijke muziek, ballads en ritmes uit diverse windstreken. Bewegend binnen jouw mogelijkheden, vind je vreugde, plezier, vitaliteit, verbinding en ontspanning. Je komt meer in contact met wie jij van nature bent. 

Wil jij ook genieten van je beweging ipv presteren, kom dan 3x achter elkaar uitproberen voor 25 euro. Biodanza is een groepsproces in de tijd, instappen vanaf de start wordt daarom aangeraden (startdatum 6 oktober 2022).

Dit betreft een nieuwe groep voor vrouwen: beginners en een enkeling met ervaring.

Voor meer info of aanmelden zie www.biodanzametalice.com