In het Mammacafe: Je kindje en huisdieren
In het Mammacafe: Je kindje en huisdieren Foto: sfeerfoto Mammacafe

In het Mammacafe: Je kindje en huisdieren

woensdag 5 oktober 2022 10:00 tot 11:30

Zwangeren en ouders met een baby zijn iedere woensdagochtend van 10.00-11.30 van harte welkom in het Mammacafe. Er is gratis inloop en er schuiven regelmatig interessante deskundigen aan; lactatiekundige, fysiotherapeut of jgz-verpleegkundige. Daarnaast nodigen we 1x per maand een speciale gastspreker uit. Dit maal hondengedragsdeskundige en dierenartsassistente Sandra.

Ben je zwanger en heb je een temperamentvol hond(je)? Hoe introduceer je je baby strakjes? Wat zijn de gevaren van een kruipend kind achter een poes aan? Kun je zo maar bij iedereen op bezoek met je kleine als diegene een huisdier heeft? Op deze vragen (en nog meer) zal hondengedragsdeskundige en puppycoach Sandra antwoord geven.