Meezingrepetitie Mattheüs Passion

dinsdag 4 oktober 2022 19:45 t/m 22:00

PERSBERICHT

TCOV Concertkoor Twente begint op 4 oktober a.s. weer met de repetities van de Matthäus Passion. Deze zal in het voorjaar van 2023 uitgevoerd worden, drie jaar na het door corona afgelaste concert van 2020. We zijn blij dit prachtige werk van Johann Sebastian Bach weer te kunnen zingen.

Wij willen iedereen die van zingen houdt, graag de gelegenheid geven een keer een repetitie van TCOV mee te beleven, mee te zingen en kennis te nemen van deze heerlijke oratorium muziek.

TCOV vraagt nog projectleden voor de Matthäus Passion. Alle stemmen zijn welkom, maar vooral tenoren en bassen.

Aanvang van de open repetitie: 20.00 uur in de Kristalkerk, P.C. Hooftlaan 210 in Hengelo. De kerk is open vanaf 19.30 uur De repetitieavond duurt tot 22.00 uur en is voor iedereen kosteloos te bezoeken. Muzikale begeleiding: Eric Kotterink, dirigent en Inge Lulofs, piano. Bladmuziek is aanwezig. 

Voor meer informatie: Rietje van Delft, secretaris@tcov.nl. 074-2502479.