Wandelen met lotgenoten van vereniging Ouders Overleden Kind (OOK)

zaterdag 1 oktober 2022 13:00 t/m 15:00

Vind je het fijn om te wandelen en met lotgenoten te praten? Wandel dan met ons mee! OOK-regio Overijssel organiseert een wandeling rond De Lutte. 

We verzamelen aan de parkeerplaats Tankenbergweg om 13.00 uur (halverwege Oldenzaal en De Lutte). Tijdens het wandelen is er ruimte om ervaringen en herinneringen uit te wisselen en om stil te staan bij onze kinderen. Je bent van harte uitgenodigd met ons mee te wandelen. Na afloop is er gelegenheid samen koffie te drinken.

Graag ontvangen wij een aanmelding, zodat wij weten op hoeveel wandelaars we kunnen rekenen. Aanmelden verloopt via het formulier op de website. De wandeling is bedoeld voor lotgenoten van alle leeftijden. Het maakt niet uit hoe jouw kind is overleden, of op welke leeftijd dat was. Welkom.

https://www.oudersoverledenkind.nl/agenda/wandeling-in-de-lutte/

Locatie