• Alles
  • (1)
    Lezingen
  • (1)
    Theater
  • (4)
    Cursus-Workshop

Start ZOOM cursus Smartphones

donderdag 21 januari 20:00 t/m donderdag 18 maart 22:00 uur

Foto: Rene Nijkamp

De beste camera is de camera die je bij je hebt, en dat is vaak de Smartphone! We hebben er bijna allemaal één, en we gebruiken hem niet alleen om te bellen, maar ook om van tijd tot tijd te fotograferen of misschien wel zelfs om af en toe een aardig filmpje te schieten. Maar weten we ook hoe we dat beter kunnen doen? Welke instellingen en apps hier het beste voor zijn? Geïnteresseerd in het maken van betere foto’s en films met de smartphone? Bij de Videoclub Borne start een cursus ‘Filmen en fotograferen met de Smartphone’!

De cursus zal allereerst ingaan op het algemene gebruik van de smartphone: je leert omgaan met de vele instelmogelijkheden, je laat hem voor je werken zoals jij dat wilt en je leert functies die je nog niet eerder ontdekt had. Daarnaast gaat de cursus in op de verschillende standaard en niet-standaard aanwezige apps om foto’s en video's te maken of te bewerken. Tot slot op de mogelijkheden om foto’s en video's te uploaden naar het internet of naar de eigen computer. De cursus richt zicht op zowel de i-phone als de Android systemen.

De cursus bestaat uit 5 lessen op de donderdagavond in de even weken van 20:00-22:00uur (data: 21 januari, 4/18 februari en 4/18 maart (1 april is reserve)) en wordt gegeven door (wizzkid Smartphones) Anja Jansen. N.B. de cursus wordt gegeven “Op afstand” met ZOOM. De prijs bedraagt 57,50 euro (5 avonden). Deze prijs is opgebouwd uit €20 specifiek voor de cursusavonden (inclusief hands-out) en €37,50 voor het half-seizoens VCB lidmaatschap. Daarmee kun je dan ook weer wèl deelnemen aan alle andere Clubavonden en Praktijkavonden (zie het clubprogramma op onze website).

Zie ook de verslagen van de vorige editie op onze website www.videoclubborne.nl, tabblad Actueel, item Cursus Smartphones. Voor meer informatie en/of opgave, mail naar lau@hopmans.demon.nl (of bel tel. nr. 06-41578278).

De Videoclub Borne (VCB) is een vereniging van amateur filmers uit midden Twente. Onze club bestaat sinds mei 2001 en heeft momenteel zo'n 50 leden uit Borne, Hengelo, Almelo en Hof van Twente. Onze activiteiten bestaan uit clubavonden (met vooral veel interessante gastsprekers en films), diverse cursussen en praktijkavonden (waar je vooral zelf en samen met anderen aan de slag gaat). Zie onze website www.videoclubborne.nl voor meer details, de website agenda voor alle data en ons facebook kanaal (“videoclubborne”) voor de actuele activiteiten.


deel deze activiteit

Locatie

Op Afstand met ZOOM
Borne
Van Coeverdenstraat 8
7621xb


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding