• Alles
  • (1)
    Lezingen
  • (1)
    Theater
  • (4)
    Cursus-Workshop

start Jaargroep ' Lichter Leven'

maandag 18 januari 19:00 t/m maandag 13 december 21:30 uur

Foto: gekochte foto, onbekend

In maandelijkse bijeenkomsten (9 stuks in 2021) reflecteren we op gebeurtenissen in ons leven. Je krijgt inspiratie om hier op een andere manier naar te kijken. Je krijg handvatten aangereikt om te groeien als mens en je vergroot de inzichten op je eigen gedrag en overtuigingen. Ook besteden we aandacht aan het aangeven van grenzen en het doorbreken van patronen. Kortom, door op een andere wijze de ervaringen van alledag te benaderen, ben je in staat om Lichter te leven.

Ben jij iemand die graag lichter wil leven? Vind jij het fijn om in een groep van gelijkgestemden te delen in persoonlijke thema’s? Sta je open voor het onderzoeken van je eigen aandeel in je levensomstandigheden? En heb jij het verlangen om dit te transformeren zodat het jou niet langer tegenhoudt? Deelname aan de jaargroep 'Lichter leven' is voor jou als je deze vragen kunt beantwoorden met 'JA'.

Voor informatie, mail naar info@novaholos.nl of bel Anne Lodewijkx, 06-28515547. Voor opgeven, mail naar info@novaholos.nl of gebruik het contactformulier op de website: https://www.novaholos.nl/contact/.


deel deze activiteit

Locatie

Nova Holos praktijkruimte
Borne
Mekkelhorstweg 21
7623ae


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden