• Alles
 • (2)
  Overig
 • (1)
  Lezingen
 • (2)
  Theater
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (13)
  Evenement
 • (3)
  Muziek
 • (4)
  Cursus-Workshop

Live optreden van The Full Circle

zondag 30 augustus 14:30 t/m 15:30 uur

The Full Circle

De naam van de band is tevens de titel van een nummer van ‘the Byrds’ en verwijst naar het repertoire dat gespeeld wordt, namelijk ‘Westcoast Americana’ en dan vooral uit de 60th en 70th.

The Full Circle is rond 2010 begonnen als een (semi) akoestisch trio dat voornamelijk nummers van the Eagles, Crosby Stills Nash & Young, the Byrds, Poco en vergelijkbare bands speelde.?Na enige tijd ontstond de behoefte om behalve als trio ook in een complete bandbezetting te kunnen spelen. ?Kenmerkend voor het repertoire zijn uiteraard de (complexe) meerstemmige zangpartijen. ?Optredens zijn een feest van herkenning voor jong en oud omdat het overgrote deel van de nummers een vaste plek hebben in de top honderd.

Inmiddels heeft The Full Circle als trio en als band een behoorlijk aantal geslaagde optredens achter de rug en is er tijd voor verdieping en verbreding van het repertoire? De zes ervaren muzikanten hebben diverse bands gespeeld en hebben elkaar gevonden in de liefde voor dit specifieke repertoire.

The Full Circle Band bestaat uit Ton Weideman – akoestische gitaren en zang; Hans van Braak – gitaar en zang; Lawrence Simon – elektrische gitaren en zang; Maarten Wolsink - elektrische, akoestisch gitaar en zang; Ferry Reindorp - bas en zang en Ron Bijland – drums

www.thefullcircle-band.nl

LET OP! Je kan niet van te voren reserveren. Wel hebben we maar plaats voor maximaal 100 bezoekers. De entree is €5,- en hierbij krijg je 1 gratis drankje. Wees op tijd want Vol = Vol! De toegangspoort gaat open om 14:00 uur, en wie het eerst komt, die het eerst maalt.


deel deze activiteit

Locatie

Cultuurpodium Houtmaat
Hengelo
Houtmaatweg 9
7556pc


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding