• Alles
 • (9)
  Muziek
 • (3)
  Evenement
 • (1)
  Lezingen
 • (216)
  Sport
 • (2)
  Cursussen

Boekenbeurs Nivon Hengelo

zaterdag 23 oktober 0:00 uur

Nivon Hengelo houdt op zaterdag 23 en zondag 24 oktober van tien tot drie uur haar beroemde najaars boeken en puzzel beurs in het Nivoncentrum aan de Lodewijkstraat, hoek Berfloplein, te Hengelo. Geen coronatoegangsbewijs (CTB) vereist.

De indeling en opstelling in het centrum is optimaal ingericht voor een zo veilig mogelijke beurs. Er zijn geen nauwe passages en de afstand is gemakkelijk te bewaren. Het is een doorgaande wandeling die langs alle boeken voert en slechts op een punt aan het eind wordt er afgerekend.

De voorraad boeken is overweldigend waardoor er zondagmorgen de voorraad weer compleet aangevuld wordt met nieuw materiaal. Zondag ligt een volle en frisse voorraad op de tafels op u te wachten.

Zoekt u de roman of informatieve boek dat u altijd al had willen lezen, of dat ene boek over uw hobby dat niet meer in de handel is, kom dan snuffelen tussen de systematisch uitgestalde boeken. Er is een ruime keus aan literatuur en romans van zowel Nederlandse als buitenlandse auteurs, poëzie en een rijke selectie van kinderboeken. En is er een boeiend aanbod van boeken met een wat meer antiquarische inslag en diverse regionale jaarboeken.

Ook is er een rijke selectie van kinder- en jeugdboeken. Deze hebben hun eigen privé boekenbeurs in de mooie hal van het Nivoncentrum.

De toegang is gratis. Kom dus binnen, kijken en kopen.


deel deze activiteit

Locatie

Nivon Hengelo
Hengelo
Lodewijkstraat 1
7553lb


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.