• Alles
 • (1)
  Lezingen
 • (2)
  Theater
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (13)
  Evenement
 • (4)
  Muziek
 • (4)
  Cursus-Workshop

Body Practice

vrijdag 17 juli 9:00 t/m 10:00 uur

Jocelyn

Wil je fitter worden? Naast krachttraining ook ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken beoefenen? Sporten alleen met vrouwen? Kom dan naar Body Practice. Een workout Voor vrouwen, door vrouwen!

Wij, Jannet van Vitabulous en Irene van Irene Leefstijlcoach, hebben iets meer dan een jaar geleden deze workout ontwikkeld. De workout begint met een warming up op muziek, daarna een stuk krachttraining met o.a. een dynaband en ter afsluiting een heerlijke ontspannende cooling down met ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken. Elke maand zijn er, ter variatie, andere oefeningen in de workout.

Wat leden zeggen over Body practice: afwisselend, heerlijke training op muziek, prettige sfeer. Een lid heeft tijdens een ziekenhuisopname een ontspanningsoefening van ons gebruikt en een ander lid geeft aan dat haar fysiotherapeut progressie zag door de krachttraining. Kijk daar worden wij blij van.

Natuurlijk heeft iedereen wel eens geen zin om te gaan sporten of sommigen hebben zelfs een hekel aan sporten. Het goede nieuws is; Je knapt er altijd van op! Kom zelf eens Body Practice ervaren en geef je op voor een proefles. Gun jezelf deze workout.

Naast Body Practice geven wij ook Food Lifestyke Choices. Een programma bestaande uit 8 bijeenkomsten ( 6 groepsbijeenkomsten en 2 individuele coachmomenten) om meer inzicht te krijgen in de invloed van voeding op je lichaam in combinatie met je ‘lifestyle choices’ gewoontes en/of sport. Start van de eerstvolgende groep: augustus 2020

Contact: bodypractice1@gmail.com Meer info? www.bpflc.com


deel deze activiteit

Locatie

Wijkcentrum Slangenbeek
Hengelo
Straatsburg 5Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden