• Alles
 • (3)
  Sport
 • (2)
  Theater
 • (17)
  Evenement
 • (3)
  Cursus-Workshop

Soos 30+

maandag 11 november 15:00 - 16:30 uur

Gezelligheid

Wekelijks is er ruimte voor wijkbewoners in de leeftijd tussen ongeveer 30 en 50 jaar om bij elkaar te komen voor een ontspannen middag in de vorm van bijv. pool-biljarten, tafeltennis, darten, kaartspel/gezelschapsspel of iets anders. Daarnaast is er ruimte voor een praatje aan een gezellige tafel en is er ook een relaxte zithoek. Het gaat om wijkbewoners die om verschillende redenen de behoefte hebben om anderen te ontmoeten. Omdat ze weinig andere mensen zien of omdat ze behoefte hebben aan een praatje, ontspanning en gezelligheid.

Activiteiten

De 30+ groep komt in de jongerensoos van het wijkcentrum Hengelose Es bij elkaar. Daar staat een ‘stamtafel’, een klein biljart, tafelvoetbaltafel, een computer en er is een plek om lekker te zitten. Iedereen kan kijken wat hij of zij wil doen. Ook het maken van een wandeling of fietstocht behoort tot de mogelijkheden.

Om deel te nemen aan de activiteit is het niet nodig je aan te melden. Iedereen kan langskomen om te kijken of deze activiteit bevalt. De eerste kop koffie of thee is gratis.

Bewoners initiatief.

Twee wijkbewoners (Arnoud en Femke) hebben initiatief genomen deze 30+ groep te starten. Zij zijn wekelijks aanwezig en worden geholpen door Wijkracht ( Arie Fröberg)

Informatie:

Arie Fröberg (Wijkracht 06-10591789) a.froberg@wijkracht.nl


deel deze activiteit

Locatie

Wijkcentrum Hengelose Es
Hengelo
UItslagsweg 47Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden