• Alles
  • (1)
    Lezingen
  • (1)
    Theater
  • (4)
    Cursus-Workshop

Workshop Grenzen stellen

woensdag 27 januari 19:00 t/m 22:00 uur

Foto: pixabay

Workshop: Grenzen stellen

Grenzen stellen is lastig. We hebben juist altijd geleerd om ons aan te passen in plaats van onze eigen plek in te nemen. Wat zijn gezonde grenzen? We onderzoeken manieren om grenzen te herkennen en te bewaken. En we oefenen in het stellen van grenzen.

Vind jij het interessant om met dit thema bezig te zijn? Wellicht ervaar je regelmatig dat er over je grenzen gegaan wordt. Het kan ook zijn dat je ze niet goed kent, waardoor bewaking ervan al heel lastig is. Kan jij wel wat oefening, tips en tools gebruiken? Dan kom je met deze workshop een heel eind.

In een klein groepje en veilige setting (ook ivm corona) gaan we in een tijdsbestek van 3 uur met het thema aan de slag.

Deze workshop wordt meerdere malen in 2021 gegeven, zowel in de eigen praktijkruimte als bij de Volksuniversiteit van Hengelo en Almelo.

Voor meer informatie of aanmelding, bel Anne Lodewijkx van Nova Holos op 06-28515547 of mail naar info@novaholos.nl. Op de website vindt u het hele cursusaanbod van Nova Holos via de volgende link: https://www.novaholos.nl/agenda/


deel deze activiteit

Locatie

Nova Holos praktijkruimte
Borne
Mekkelhorstweg 21
7623ae


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding