• Alles
 • (2)
  Film
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (6)
  Cursus-Workshop

Start Cursus voor beginnende hardlopers in Hengelo

donderdag 24 september 19:15 uur

Foto: Arjen Hoogervorst

Voor mensen die graag willen hardlopen, maar niet weten hoe ze moet beginnen, of die niet in hun eentje willen hardlopen, begint hardlooptrainer Henk Passies van Fit met Passie op donderdag 24 september een beginnersgroep. De training start elke donderdag om 19.15 uur bij Wijkcentrum Slangenbeek in Hengelo en duurt ruim een uur. Met een trainingsschema van 13 weken helpt Passies de lopers hun eerste doel te bereiken: 5 km aan één stuk hardlopen. 

Tijdens de hardlooptrainingen van Fit met Passie wordt er niet alleen hardgelopen, maar ook extra aandacht besteed aan loophouding en looptechniek. Uiteraard zijn gezelligheid en plezier ook heel belangrijk. Daarnaast krijgen de deelnemers advies over goede hardloopschoenen en -kleding, ademhaling en voeding.

Kosten

De kosten voor deze 13 weken training bedragen 60 euro. Dat is inclusief een functioneel hardloopshirt en een startbewijs voor de 5 kilometer van de Winter Steponeloop op 20 december in Borne.  

Informatiebijeenkomst 17 september

Op donderdag 17 september wordt van 19.30-21.30 uur een informatiebijeenkomst bij Attent Fysiotherapie, aan het Berlijnstraat 8 in Hengelo. Trainer Henk Passies licht hier de opzet van de hardloopcursus toe. Frans Koevoets van Non Stop Running geeft informatie over hardloopschoenen en hardloopkleding. Jeuren Sleebos van Attent Fysiotherapie zal iets vertellen over het voorkomen van blessures. Deze bijeenkomst is gratis, maar je moet je wel aanmelden door een mail te sturen naar info@fitmetpassie.nl. De deelnemers ontvangen tevens een kortingbon voor de aanschaf van hardloopschoenen. Neem je hardloopspullen mee. Na afloop van de bijeenkomst wordt nog een korte training gehouden.

Vanwege de RIVM-richtlijnen zal de groepsgrootte voor zowel de trainingen als voor de informatiebijeenkomst beperkt worden tot maximaal 10 personen.

Voor meer informatie of aanmelden kunnen belangstellenden ook contact opnemen met Henk Passies, telefoon 06-8396 5445  of mailen naar info@fitmetpassie.nl


deel deze activiteit

Locatie

Wijkcentrum Slangenbeek
Hengelo
Straatsburg 5Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding